Izpārdošana

€7.81

€9.19

Bentoy Meitenes Hologrammas Lāzera Somas Somas Pārredzamu Konfektes Pleca Soma Ūdensizturīgs Pludmales Soma Sieviešu Ceļojumu Somas Modes

Pievienot atsauksmi

Izmērs:33.5 cm*28.5 cm*21.5 cm

Mērot ar rokām, pls ļaut 1-3 cm kļūdas.

(1 cm=0.39 collas)

Krāsas uz datora monitora var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas

atkarībā no jūsu monitora iestatījumiem.

1. Mēs pieņemam Alipay.

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

3. Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc izsoles beigām,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājumu.Draudzīgi ieteiktu jums pievērst drīz, tāpēc, ka mēs varam noorganizēt sūtījumu, cik drīz vien iespējams.

1. Ja esat saņēmis nepareizu, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai daļēju/pilnīgu atmaksu vai nomaiņa uz mūsu izmaksas.

2. Preces saņemšanas 7 dienu laikā, mēs būsim priecīgi apmaiņu vai kompensāciju par jums, tik ilgi, kamēr visu oriģinālo iepakojumu un piederumi sākotnējā stāvoklī.

3. Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.

4. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.

1. Ja jūs vēlētos, lai atgrieztu savu produktu (- iem) par remontu / nomaiņu / kompensāciju, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Ja atgriežas produktu kvalitātes problēmas,mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves .

1. Atsauksmes ir ļoti svarīgi,mēs ceram, ka jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite,lai mēs varētu izmēģināt mūsu labāko, lai jūs apmierina.Negatīva atgriezeniskā nevar atrisināt visas problēmas, ja mēs don\ \ 't konw jautājumu .

2. Kad jūs saņemat preci un apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punktus DSR, mums būs ļoti appreciated.No otras puses,jūsu atsauksmes var izmantot kā iepirkšanās-refere.

Tagi: caurspīdīgs skaidrs, somas, bentoy milkjoy, somā, 3d hologrammas, ys somas, maiss kastē, skaidrs, rokassomu, naudas maku, melns sieviešu rokassomu, jellyooy tote soma, la celine soma
Apdare Multiplikācijas Filmu Drukāšana
Forma Kaste
Ārpuse Atveriet Kabatas
Zīmola Nosaukums HJKL
Slēgšanas Tips Nē Rāvējslēdzēju
Vienuma Tips Somas
Modeļa Numurs Bentoy 108
Stils Modes
Cietība MĪKSTS
Modelis Tips Cietie
Dzimums SIEVIETES
Skaits Rokturi/Siksnas Divi
Somas Tips Totes
Interjers Nē Kabatas
Galvenais Materiāls PU
Veidi, somas Top-Rokturi Somas
Oderes Materiāls Poliestera
Godu Universāls

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti